Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. decembar 2019: Devica oseća posledice pogrešnih odluka, Bik...

Dnevni horoskop za 1. decembar 2019: Devica oseća posledice pogrešnih odluka, Bik prehlađen, Vodolija srećna u ljubavi

38
0
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019.
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019.

Dnevni horoskop za 1. decembar 2019: Rak flertuje, Lav se svađa s partnerom, Škorpija zadovoljna, Jarac napreduje na poslu, Ribe očekuje poslovna promena, piše kurir.rs

OVAN

Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme na ovom polju i da ćete zbog toga biti zadovoljni. Voljena osoba se polako hladi od vas, što primećujte ali se nadate da će se okolnosti ipak promeniti. Povedite računa u saobraćaju.
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019.
Dnevni horoskop za 1. decembar 2019.

BIK

Ne odgovara vam tempo u koji ste ušli na polju posla. Osećate da vam je potrebno neko vreme za odmor. Moguće je da poznajete osobu koja ima jaka osećanja prema vama. Uskoro ćete imati početak veze. Problemi sa prehladom.

BLIZANCI

Uspeli ste da rešite mnoge problene na polju posla i dobro se osećate jer vam se vraća samopouzdanje. Moguće je da vam se dopada osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Odlično se osećate danas!

RAK

Moguće je ste veoma zauzeti i da ste uvek u žurbi pa na poslovnom polju lako možete da pravite neke greške. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nova poznanstva. Bićete aktivni na polju flerta. Povedite računa o grudnom košu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.