Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019: Jarac menja poslovno okruženje, Vodolija čeka lepe vesti, Ribe se vraćaju staroj ljubavi

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019: Vremena ima dovoljno za sve one koji će ga dobro iskoristiti, piše www.kurir.rs

OVAN

Možete da očekujete podršku od nadređenih i mogućnost da rešite svoje poslovne probleme danas. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova dešavanja. Moguće je da će vam se nova osoba pojaviti uskoro. Povećajte unos vitamina.

BIK

Spremni ste da radite prekovremeno i da se maksimalno posvetite poslu kako bi ostvarili napredak. Ukoliko vam se dopada neko koga poznajete od ranije, sada je vreme da napravite prvi korak. Povedite računa o sinusima.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019

BLIZANCI

Nemojte da dopustite da na vas utiču negativni komentari i tračevi. Važno je da u se poslu oslanjate samo na sebe. Moguće je da priželjkujete da se desi nova ljubav. Usamljenost je počela da vas opterećuje. Pazite na zglobove.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Nije vam preterano povoljan dan i možete da očekujete neke manje probleme i kočnice na ovom polju. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom koja se trudi da vam oko svega ugodi. Muči vas vrtoglavica.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.