Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

Dnevni horoskop za 1. avgust 2016: Ulazimo u novu nedelju, ulazimo u novi mesec, neka nam je sa srećom. A šta nas to čeka tokom avgusta, evo kratke rekapitulacije.

 

Mars menja znak već sutra i ulazi u Strelca. Mlad Mesec nas očekuje isto sutra. U Petak i Venera menja znak, ulazi u Devicu. Lav silazi sa pozornice i prepušta je Strelcu, 23. avgusta. Pun Mesec nas čeka 18. avgusta, a 5 dana posle toga konjukcija Marsa i Saturna. Što se hoda planeta tičem Saturn 13. kreće direktno, a 30. Merkur se vraća na retrogradni hod.

Divan mesec, nema šta, i kada pogledamo šta nas očekuje u septembru, onda bolje da se ovaj mesec punimo pozitivnom energijom, pa da je sledeći trošimo. Ali dobro, imamo još dosta vremena, nećemo da preterujemo. Pročitajte dnevni horoskop za 1. avgust 2016. godine.

Danas se pripremite za malo teži dan na poslu, malo teži nego što je svaki ponedeljak inače, moguća su neslaganja sa kolegama i poslovnim partnerima, moguće je da vam danas sve sporije ide nego inače. Nema razloga za brigu, proći će.

Veče kao izmišljeno za romantiku (pred mlad Mesec), pa ga provedite sa partnerom, ako je moguće pod otvorenim nebom, samo partner, vi i Mesec iznad vas.

Puno sreće u avgustu vam želimo.

OVAN

POSAO

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način.

LJUBAV

Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.

ZDRAVLJE

Osetljivo vam je grlo.

devojka

BIK

POSAO

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to.

LJUBAV

Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.

ZDRAVLJE

Muči vas nesanica.

BLIZANCI

POSAO

Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj.

LJUBAV

Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.

ZDRAVLJE

Uravnotežite ishranu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.