Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. avgust 2016. godine: Ovan melanholičan, Škorpija ne misli...

Dnevni horoskop za 1. avgust 2016. godine: Ovan melanholičan, Škorpija ne misli o prošlosti, Lav meša ljubav i prijateljstvo

82
0
Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

Dnevni horoskop za 1. avgust 2016: Ulazimo u novu nedelju, ulazimo u novi mesec, neka nam je sa srećom. A šta nas to čeka tokom avgusta, evo kratke rekapitulacije.

  Mars menja znak već sutra i ulazi u Strelca. Mlad Mesec nas očekuje isto sutra. U Petak i Venera menja znak, ulazi u Devicu. Lav silazi sa pozornice i prepušta je Strelcu, 23. avgusta. Pun Mesec nas čeka 18. avgusta, a 5 dana posle toga konjukcija Marsa i Saturna. Što se hoda planeta tičem Saturn 13. kreće direktno, a 30. Merkur se vraća na retrogradni hod. Divan mesec, nema šta, i kada pogledamo šta nas očekuje u septembru, onda bolje da se ovaj mesec punimo pozitivnom energijom, pa da je sledeći trošimo. Ali dobro, imamo još dosta vremena, nećemo da preterujemo. Pročitajte dnevni horoskop za 1. avgust 2016. godine. Danas se pripremite za malo teži dan na poslu, malo teži nego što je svaki ponedeljak inače, moguća su neslaganja sa kolegama i poslovnim partnerima, moguće je da vam danas sve sporije ide nego inače. Nema razloga za brigu, proći će. Veče kao izmišljeno za romantiku (pred mlad Mesec), pa ga provedite sa partnerom, ako je moguće pod otvorenim nebom, samo partner, vi i Mesec iznad vas. Puno sreće u avgustu vam želimo.

OVAN

POSAO Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. LJUBAV Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. ZDRAVLJE Osetljivo vam je grlo. devojka

BIK

POSAO Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to. LJUBAV Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. ZDRAVLJE Muči vas nesanica.

BLIZANCI

POSAO Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. LJUBAV Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. ZDRAVLJE Uravnotežite ishranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.