Dnevni horoskop za 1. april 2018
Dnevni horoskop za 1. april 2018

Dnevni horoskop za 1. april 2018. Ovaj dan započinje konjukcijom retrogradnog Merkura i Sunca u Ovnu, i ovo je njihov prvi susret u Ovnu. Svaki put je susret Merkura i Sunca zapravo početak jednog novog ciklusa.

Aktuelno u prethodnom periodu je bilo sve vezano za odnose i ljubav, prožeto Venerom. Ona i dalje nastavlja da prožima svakodnevnicu praveći konjunkcije.

Započnite dan uz svoje bližnje, praveći planove za blisku budućnost, danas ste posebno nadahnuti i optimistički raspoloženi za takvo nešto.
Odmorite i uživajte. Prijatan dan vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Važno je da ispoštujete osnovni protokol i zato nemojte činiti prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice.

LJUBAV

Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Dnevni horoskop za 1. april 2018
Dnevni horoskop za 1. april 2018

Bik

POSAO

Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze.

LJUBAV

Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise u odnosu sa partnerom. Iskoristite današnji dan da dobro zasmejete partnera.

ZDRAVLJE

Osećaćete olakšanje i brže ćete se opuštati.

Blizanci

POSAO

Neće vam se raditi jer će vam nedostajati energije i motivacije. Ipak, ono što morate, odradite profesionalno ili pak odložite za neki drugi dan.

LJUBAV

Verovatno ćete se najbolje osećati zaštićeno u sopstvenoj kući uz partnera. Izlasci vas neće zanimati. Smislite kako da iznenadite partnera nekom dobrom
prvoaprilskom šalom.

ZDRAVLJE

Ne preterujte sa slatkišima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.