Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. jul 2017: Devica na vrhuncu uspeha, Strelac se sprema...

Dnevni horoskop za 5. jul 2017: Devica na vrhuncu uspeha, Strelac se sprema u inostranstvo, Lav misli na osobu iz prošlosti

49
0
Dnevni horoskop za 5. jul 2017

Dnevni horoskop za 5. jul 2017: Ovan voli poslovnu slobodu, Blizancima Bik i Rak priskaču u pomoć, Lav uživa u dominantnosti, Devica u piku poslovnog uspeha, Vaga se dobro snalazi, Škorpija se bori za novac, Strelac se sprema u inostranstvo, Jarac igra fer, Vodolija spremna na odricanja, a Ribe u dobroj formi. Ovo je današnji horoskop za 05.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu. Ljubav Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom periodu nešto konkretno i desi na ovom segmentu. Zdravlje Osećate jači pritisak.

BIK

Posao Ono što ste odavno hteli da završite trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta za naredni period. Bićete dovoljno skoncentrisani na ove promene. Ljubav Niste u mogućnosti da se suprostavite svom partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate. Zdravlje Problem u predelu vrata.
Dnevni horoskop za 5. jul 2017

BLIZANCI

Posao Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka. Ljubav Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško dopreti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas usled ovakve situacije. Zdravlje Povremeno ste skloni depresiji.

RAK

Posao Niste pomišljali na neke lošije aspekte ovaj put. Pokušajte da se okrenete novim stvarima, jer ste se pomalo opustili u rutini, koja vas zamara. Ljubav Polje emocija vam je dosta dobro naglašeno. Možete se osećati dosta opuštenije nego inače. Poželećete možda nekog novog pored sebe. Zdravlje Povremena glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.