Home Horoskop Za njih više ništa neće biti isto: Ova 3 horoskopska znaka u...

Za njih više ništa neće biti isto: Ova 3 horoskopska znaka u aprilu 2020. očekuju korenite životne promene

35
0
Za njih više ništa neće biti isto: Ova 3 horoskopska znaka u aprilu 2020. očekuju korenite životne promene
Za njih više ništa neće biti isto: Ova 3 horoskopska znaka u aprilu 2020. očekuju korenite životne promene

 April je mesec proleća, a pravo proleće dolazi Vodolijama, Blizancima i Bikovima. 8. aprila imamo pun Mesec, a Venera u Blizancima od 3. aprila dodatno puni ovaj puni Mesec.

Venera započinje svoj retrogradni poduhvat 13. maja sve do 25. juna. Vaši odnosi idu na novi nivo. 4. aprila Jupiter će se udružiti s Plutonom i otkriće nekoliko tajni. To će se dogoditi na 24. stepenu Jarca, stoga saznajte šta znači Jarac u vašoj natalnoj karti. 19. aprila Sunce ulazi u Bika, a mlad Mesec će se pojaviti 22. aprila. Pluton će krenuti retrogradno 25. aprila. Tokom tih kosmičkih događaja, Blizanci, Vodolije i Bikovi će eksplodirati!

Blizanci

Ovaj mesec biće vam zabavan jer će kosmičke promene uticati na vaš stil komuniciranja i na romantiku. Šarmantna Venera blagosloviće vas ljubavlju i srećom. Samo budite iskreni i ne pokušavajte da prevarite druge. Budući da Venera utiče na vaše veštine zabavljanja i edukacijske veštine, možda je vreme da govorite masama i postanete influenser.

Bik

Ubrzo će započeti sezona Bika i sledi vaš rođendan. Venera, kraljica ljubavi, biće u vašem znaku i ući će u Blizance što utiče na vašu kuću finansija. Pazite na proračun. Možete sebi da priuštite neka skrivena zadovoljstva, ali ne preterujte. Mars će se udružiti s Venerom i uticaće na vašu kuću karijere. Znajte da se menjate – dopustite da se to dogodi.

Vodolija

Mars ulazi u vaš znak i zahuktava vaš život dok pravi kvadrat s vašim vladarom Uranom. Ta će veza uticati na vaš dom i doneti vam preko potrebnu produktivnu energiju. To vas može učiniti i malo svojeglavim. Međutim, Mars će se udružiti i s Venerom i uneće malo ljubavi i kreativnosti u vaš život. Usmerite tu energiju u nešto kreativno. Pun Mesec u Vagi pada u vašu kuću vere, što znači da je ovo još jedna prilika da prigrlite svoju slobodu. Uživajte u promenama koje se događaju u vama. atma.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.