Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. april 2019: Strelac srećan u ljubavi, Ovan pun...

Dnevni horoskop za 16. april 2019: Strelac srećan u ljubavi, Ovan pun radnog elana, Vodolija na raskrsnici

72
0
Dnevni horoskop za 15. decembar 2019.
Dnevni horoskop za 15. decembar 2019.

Dnevni horoskop za 16. april 2019: Ovan pozitivan, Bik sposoban, Blizanci zadovoljni zdravljem, Rak iščekuje novac, Lav mora biti odlučniji, Devica usamljena, Vaga u bračnim razmiricama, Škorpija neobjektivna, Strelac srećan u ljubavi, Jarac u dobrom periodu za posao, Vodolija neraspoložena i Riba osetljiva. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16. april 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Puni ste radnog elana, pozitivnosti na kojoj vam svi zavide. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, a biće i novca u toku dana. Ljubav Kako ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, a partner to negde i realno očekuje, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. Zdravlje Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

BIK

Posao Vi ste sposobni i posao koji vam se nudi. Biće vrlo zanimljiv i zahtevan. A novac neće biti problem kao oblik naplate. Ljubav Iskoristite ovaj dan. U društvu Device ili Ribe možete se osećati ljubavno i prijatno. Zdravlje Budite oprezni sa organima u stomačnoj regiji.
Dnevni horoskop za 16. april 2019

BLIZANCI

Posao Posao će vam pomoći da sačuvate dostojanstvo i nervni sistem. Saradnja sa vatrenim znakovima daje puno ideja i snage, novca, takođe. Ljubav Oni koji su u braku ili vezi,mogu da očekuju zanimljiv put ili neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim. Zdravlje Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.