Home Horoskop Svi će osetiti određene promene od 10. aprila do 11. avgusta 2019:...

Svi će osetiti određene promene od 10. aprila do 11. avgusta 2019: Saznajte šta retrogradni Jupiter donosi svakom horoskopskom znaku

101
0
Svi će osetiti određene promene od 10. aprila do 11. avgusta 2019: Saznajte šta retrogradni Jupiter donosi svakom horoskopskom znaku
Foto: freepik.es

 Jupiter je počeo da se kreće retrogradno 10. aprila – ovo će uticati na sve znakove Zodijaka, ali Strelac, Blizanci i Ribe će to najviše osetiti! Jupiter inspiriše ljude da rastu i preuzmu rizik. Osećaćete se super entuzijastični i sigurni u gotovo sva područja vašeg života. Shvatićete da gledate veliku sliku stvari. Šta zapravo želite postići i šta činite da bi se to dogodilo? Kako možete biti najuzbudljivija verzija sebe? Jupiter je retrogradan je do 11. avgusta.

Šta znači kada se Jupiter kreće retrogradno?

Prvo: U astronomiji reč “retrogradno” znači da se nešto kreće unatrag. Kada se Jupiter kreće retrogradno, izgleda da se kreće unatrag za razliku od svoje uobičajene orbite na nebu (što je prilično ludo kad pomislite na to). U astrologiji, kada planete idu retrogradno, vi ćete osetiti područja u kojima vladaju malo snažnije. Jupiter inspiriše ljude da rastu i preuzmu rizik, tako da u tom trenutku možda otkrijete da ste malo jači nego inače.

Šta retrogradni Jupiter znači za vaš zodijački znak?

Sve u svemu, osećaćete se super entuzijastični i sigurni u gotovo sva područja vašeg života. Sada je vreme da podnesete zahtev za taj posao što ste zbog straha stalno odlagali, da isprobate taj komplikovani recept koji ste odložili za “neki poseban dan” i da preduzmete razne “riskantne” poteze koje odlažete. Shvatićete da gledate veliku sliku stvari. Šta zapravo želite postići i šta činite da bi se to dogodilo? Kako možete biti najuzbudljivija verzija sebe? U isto vreme, Venera je na istom stepenu kao i Neptun, uzburkava sanjivu, romantičnu vibraciju. Retrogradni Jupiter će uticati na sve znakove Zodijaka, ali Strelac, Blizanci i Ribe će to najviše osetiti.

Ovan

Tokom vremena u kojem će se Jupiter kretati retrogradno, osećaćete se kao na ivici. Iako može izgledati nerazumno, počećete da shvatate odakle dolazi ta napetost kako dani prolaze, prenosi The wild child. Morate odvojiti vreme za rad na sebi i dati sebi odmor. Potrebno vam je vremena za sebe, a uzimanje pauze nije pogrešno.
Svi će osetiti određene promene od 10. aprila do 11. avgusta 2019: Saznajte šta retrogradni Jupiter donosi svakom horoskopskom znaku

Bik

Iako to možda nije najprijatnija stvar za vas, period retrogradnog Jupitera pomoći će vam da rastete. Osećaćete mnogo više o sebi nego inače, a to je nešto na šta ćete morati da se naviknete. Neki od najgorih delova vaše prošlosti mogu izaći na videlo, ali na kraju, bez prtljaga kojeg ste nosili, moći ćete da krenete napred.

Blizanci

Ovo retrogradno razdoblje ponudiće vam nešto što ste predugo propuštali. Naći ćete hrabrost i radićete na sebi kako biste se pokazali u ovom svetu. Već se neko vreme zatvarate i smanjujete veze sa ljudima koji su najviše zabrinuti za vas, a sada morate da prestanete s tim.

Rak

Osetićete ozbiljan poziv da se probudite. Proveli ste previše vremena dopuštajući sebi da živite svoj život za druge ljude. Morate shvatiti šta želite, a ovo retrogradno razdoblje pružiće vam savršenu priliku. Naravno, to nije najgore u trenutnoj situaciji, ali to nije ono što vam služi. Čekaju vas nove stvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.