Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan razmišlja o braku, Rak o neverstvu,...

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan razmišlja o braku, Rak o neverstvu, Riba ima avanturu sa starijom osobom

268
0
Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan razmišlja o braku, Rak o neverstvu, Riba ima avanturu sa starijom osobom
Foto: Freepik.es

Ljubavni horoskop za jul 2020: Pred nama je mesec koji će doneti pregršt turbulencija na ljubavnom planu! Leto donosi nove ljubavne avanture koje priželjkujete već mesecima, tako da će vam ovo leto ostati sigurno u pamćenju. Ukoliko želite da znate detaljnu astrološku analizu vašeg znaka i podznaka za mesec jul, ostanite sa nama, jer upravo ti vas očekuje u nastavku teksta, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Kada je ljubav u pitanju tokom jula će veliki uticaj na kompatibilnost Ovnova sa partnerima i potencijalnim partnerima, imati Venera i Mars. Mars je taj koji će tokom jula probuditi strast u vama i želju za nekom ljubavnom avanturom, dok će Venera biti ta koja će poboljšati romantični aspekt bračnog života. Zauzeti Ovnovi, tokom jula biće fokusirani na partnera i doticaće se tema vezanih za brak. Moguć je i ulazak u brak, kao i donošenje odluka oko proširenja porodice. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, jul mesec će im doneti veliki broj letnjih, romantičnih avantura posebno poslednje nedelje u mesecu. Moguće je da će vas prijatelji ili rodbina na kraju meseca upoznati sa osobom koja će vam se jako dopasti.
Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan razmišlja o braku, Rak o neverstvu, Riba ima avanturu sa starijom osobom
Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan razmišlja o braku, Rak o neverstvu, Riba ima avanturu sa starijom osobom

BIK

Bikovi će ovoga meseca imati jako dobru komunikaciju sa partnerom. Na to će posebno uticati Merkur koji će doneti povezanost, dok će Venera uticati na pojačano izražavanje emocija i želju za romantikom. Ali naravno, ne može sve u toku meseca biti idealno. Tu je Mars da na trenutke pokvari romantičnu ljubavnu atmosferu i u odnos sa partnerom unese malo agresije i nezadovoljstva. To nezadovoljstvo od strane partnera ili vas ka partneru, biće izazvano većim finansijskim ulaganjem u određene poslove. Bikove koji su slobodni ovog letnjeg meseca očekuje jedna veoma uzbudljiva avantura i novo poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti. Za ulazak novog potencijalnog partnera u život biće zaslužni vaši prijatelji.

BLIZANCI

Prema predviđanjima za mesec jul, kada je ljubav u pitanju, Blizancima donose pojačanu senzualnost, romantiku i pojačano izražavanje emocija. Slobodni Blizanci mogu tokom meseca upoznati osobu koja je tek izašla iz braka ili neke duže veze i sa njom započeti romantičan odnos koji će im veoma prijati. Iznenadićete se koliko zajedničkih stvari imate, što će vas posebno oduševiti. Odnos koji ćete negovati sa osobom koju upoznate biće pun strasti i uživanja. Blizanci koji su zauzeti takođe će tokom jula imati miran i prijatan odnos sa partnerom, ali će ih mučiti preterani zahtevi osobe sa kojom su u vezi ili braku. Iako oni vašem partneru deluju mali i ne toliko značajni, za vas su to ipak velike stvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.