Seksi horoskop

Erotski horoskop: Škorpija najseksepilnija, Bik ne odustaje a Devica ozbiljna i nenametljiva

10 signala da ste zaljubljeni do ušiju

Erotski horoskop – Vodolija

Žena: druželjubiva, otvorena, inteligentna, kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, zato je u mladosti sklona istraživanju. U srednjim godinama je svesnija sopstvenih kvaliteta i seksu se prepušta sa uživanjem. Maštovita je i originalna, eksperimentiše u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izludjuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac: pasivan, očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najpre zanima kao osobu, a kasnije i erotski. Strpllivo osvaja i voli dugu predigru. Kaddosegne uzbudjenje, strasti ispoljava na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: osetljivi su listovi i članci – dodirujte ih jezikom, izgubiće kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga.

 

Erotski horoskop – Ribe

Žena: ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe ženske čari i privlači muškarce. Sanja o večnoj ljubavi zbog čega se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo ume da prepozna Gospodina Pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata predloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac: emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promene, zavodjenje, a ujedno teži emotivnoj stabbilnosti. Sanjar koji čita poeziju, poziva u šetnju pod mesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbudjuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: stopala Riba su osetljiva, milujte ih i ljubite, raspalićete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac.

astrosporto.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.