Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 28. maja do 3. juna 2018: Nove mogućnosti pred Devicom, Ribe napreduju u ljubavi, Vaga nailazi na nerazumevanje na poslu

RAK

LJUBAV:Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežnosti bez ikakvih prepreka.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Mnogi će biti na pragu lepih razultata. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike projekte. Biće i stresa.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na odmor i opuštanje.

Nedeljni horoskop od 28. maja do 3. juna 2018

LAV

LJUBAV: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proverite stanje svog auta.

DEVICA

LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće lepe zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Potreban je oprez u saobraćaju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.