Merkur u Raku od 29. maja 2020: U prvi plan će izbiti međupartnerski odnosi, porodične teme ali i dugo skrivane tajne
Merkur u Raku od 29. maja 2020: U prvi plan će izbiti međupartnerski odnosi, porodične teme ali i dugo skrivane tajne

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2019: Dobre vesti za Lavove, Jarčeve i Device, ovo je njihovo vreme. Šta očekuje svaki znak Zodijaka u narednoj sedmici saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obrnuto. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da  shvatite da nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude potlačen pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Na kraju krajeva, bolje prođu oni koji su iskreni.

Bik

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realan nego da idealizujete nekoga. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bilo ko može da vas sledi. To je posledica toga što vi unapred vidite gde treba intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba objasniti i saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2019.
Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2019.

Blizanci

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaša poslovna interesovanja polako se preusmeravaju na istraživanja. Ono što ste postigli je tu, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.