Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARA 2018: Lav mnogo ulaže u vezu, sjajan poslovni period za Vagu, Devica između razuma i strasti

JARAC

LJUBAV: Potreba za zaštitom u emotivnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu samosažaljenju. Proanalizirajte sve i pokušajte da budete realni kako vi znate. Ključ uspeha ovih dana je u saradnji i kompromisima s kolegama s kojim radite. Tim putem ćete sigurno uspeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara 2018

VODOLIJA

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite ne opuštanje.

RIBE

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

KARIJERA: Sve na poslu vrteće se oko saradnje s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomišite sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

ehoroskop.net/ besnopile.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.