Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARA 2018: Lav mnogo ulaže u vezu, sjajan poslovni period za Vagu, Devica između razuma i strasti

VAGA

LJUBAV: U emotivnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohteve, naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojim se svakodnevno kreću. Biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i  sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Činiće vam se da možete pokrenuti brda.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara 2018

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno ćete se truditi da razmenjujete lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

KARIJERA: Pred vama je sedmica povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove ideje sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

STRELAC

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg ljubavnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih će dana verovatno izaći na površinu. Radićete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imaće mašte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.