Mesečni horoskop

Poslovni horoskop za jul 2018: Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac

VAGA

Sunce je u kući karijere i društvenog statusa do 23. jula 2018. godine. Povoljan je period za dugoročne planove. Imaćete prilike za ostvarivanje saradnje sa velikim i uticajnim grupama, ali te saradnje morate pažljivo preispitati. U određenom trenutku otkrićete da se neki individualni projekti ne uklapaju u projekte vašeg posla ili grupe.

Trebaće vam strpljenja i upornosti i nemojte odustati od svojih ciljeva, čak iako postoji određeni pritisak. Preokupacija poslom i problemima sa kojima se susrećete na poslu mogu nepovoljno uticati na vaš privatni život ako ne uspete odvojiti vreme za druženje sa najmilijima. Delimično pomračenje Sunca 13. jula može doneti ključni trenutak u vašoj karijeri. Hoće li to biti dobro ili loše, zavisi od svega onoga što ste do sada napravili. Možda ćete biti napretka na poslu ili ostvariti veću dobit, ali se može raditi i o tračevima ili sukobima s nadređenima. Vreme je da prilagodite poslovne ciljeve ili da postavite nove.

Novčana situacija će se popraviti tokom jula 2018. godine, posebno nakon 10. jula kada Jupiter kreće direktnim hodom kroz kuću zarađenog novca. Vreme je da uložite još više truda kako bi stekli nezavisnost i kako se ne bi morali oslanjati na prihode člana porodice ili drugih. Izbegavajte finansijske rizike i veće troškove, posebno na zabavu.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

Poslovni horoskop za jul 2018. Ovan u problemu sa novcem, Blizancima povoljan period, Raku hobi donosi novac.

ŠKORPIJA

Tokom jula 2018. godine profesionalan život Škorpije ispunjen je napetim situacijama i odnosima. Mogli biste imati poteškoća u pokušajima da objasnite svoja gledišta saradnicima i nadređenima. Vreme je da istražite nove prostore, nove mogućnosti za razvoj i napredak. Imajte na umu da je Mars, planeta koja vlada kućom posla Škorpije, još uvek retrogradan. Trebalo bi da razmotrite temelje na kojima ste izgradili karijeru, ugled ili posao. Važno je da spoznate koliko se vaš trud isplatio.

U nekim slučajevima otkrićete da se uloženi trud uopšte ne poklapa sa rezultatima. Jupiter, planeta koja vlada novcem Škorpije, 10. jula kreće direktnim hodom, a Venera ulazi u 11. kuću, kuću zarađenog novca.

Tokom poslednje dve dekade meseca saradnja mogu doneti dobit, ali vi biste mogli previše kritikovati druge. Budite oprezni što više možete kada se radi o komunikaciji i poslovnim saradnjama. Ono najbolje što vam ovakav planetaran sklop daruje je jasnoća uvida. Određeni privatni potezi i odluke mogu donijeti puno novca.

Sunce ulazi u kuću karijere Škorpije 23. jula 2018. godine, pridružuje mu se Merkur koji kreće retrogradno. Sunce i Merkur naći će se u opoziciji s retrogradnim Marsom. Nemojte žuriti i preterivati u bilo čemu, jer bi mogli propustiti dobre prilike. Polako i razradite strategije.

STRELAC

Saturn i Pluton i dalje su retrogradni u kući novca Strelca, što ukazuje na niz poteškoća pri održavanju sigurnog priliva novca. Imaćete osećaj da previše truda ulažete u poređenju sa novcem koji vam pritiče. Može doći do odlaganja u plaćanju ili vezano za sponzorstva i slično.

Pravo je vreme da raščistite finansijske probleme, da ozbiljnije razmislite o veštinama koje imate, o izvorima koje imate i o načinu na koji ih koristite kako bi nadrasli situaciju i ostvarili nezavisnost. Venera, planeta koja vlada poslom Strelca, 10. jula ulazi u kuću karijere i društvenog ugleda. Venera pravi harmonične aspekte sa Saturnom, Uranom, Plutonom i Jupiterom. U drugoj polovini meseca situacija se poboljšava i otvaraju se nove poslovne mogućnosti za ostvarenje dugoročnih materijalnih dobara.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ako ste zaposleni, u ovom periodu ćete impresionirati nadređene osobe i dobiti unapređenje ili povišicu. Vreme je da se ozbiljno posvetite poslu. Merkur, planeta koja vlada karijerom i ugledom Strelca, 26. jula 2018. godine kreće retrogradno i ukazuje na to da je bolje odoleti iskušenju i ne kršiti zakon kada se radi o poslovnim pitanjima. Pazite šta potpisujete i kada se radi o saradnjama sa inostranstvom ili o određenim potvrdama ili diplomama koje trebaju potvrditi vaše profesionalne veštine…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.