Mesečni horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Dobre poslovne prilike za Ovna, Lavovima nije idealno vreme za ulazak u brak, Vodolija bolje nego ikad

Mesečni horoskop za septembar 2017:  Jednu pogrešnu odluku skupo ćete platiti! Zavirite u budućnost i otkrijte kakva vas astrološka predviđanja očekuju u septembru

Početak svakog novog meseca, baš kao i početak godine, sa sobom donosi pregršt novih dešavanja, prilika i nepoznatih ljudi, piše www.stil.kurir.rs.

Septembar sam po sebi označava kraj toplog leta, početak nove školske godine, i otvaranje vrata novim radnim izazovima nakon letnjih odmora.

Šta nam donosi septembar ove 2017. godine, na polju posla, zdravlja i ljubavi otkrivamo u velikom mesečnom horoskopu. Astrološka predviđanja različita su za svaki horoskopski znak, zato pronađite svoj i otkrijte kakve vas promene, izazovi i dešavanja očekuju od 1. do 30. septembra.

OVAN

Za osobe u znaku Ovna septembar je mesec pomeranja priroriteta sa porodičnih na profesionalna dešavanja. U tom kontekstu, Ovnovi mogu da iskoriste svoju emocionalnu inteligenciju i da uspešno reše postavljene ciljeve i zadatke. Osim toga, prijatelji i bliski poznanici odigraće ključnu ulogu u vašem životu tokom spetembra.

Posao: Astrološka predviđanja za septembar najavljuju mesec dobrih poslovnih odluka i prilika koje Ovnovi treba da oberučke iskoriste. Planete će biti na vašoj strani, dajući vam snagu za napredak. Od 1. do 30. septembra osobe u znaku Ovna koje traže posao ili planiraju da započnu svoj biznis treba da se oslobode i hrabro naprave prvi korak. Sve ukazuje na povoljne poslovne aspekte.

Novac: Kada je novac u pitanju, planete Venera i Jupiter doneće vam sreću. Mars će vam pomoći da ispunite planirani budžet. Septembar je povoljan za sklapanje novih partnerstava, naročito u periodu posle 11. septembra.

Ljubav: Vaša seksualna energija biće naročito dominantna u septembru. Svojom harizmom olako ćete uspeti da zavedete svakoga ko vam bude interesantan. Vodite računa, i trudnoća je moguća u ovom mesecu. U periodu posle 6. septembra, Ovnovi će imati priliku i za ulazak u brak.

Zdravlje: Sve do 22. septembra vaše zdravstveno stanje biće u odlično. Nakon toga, povedite malo više računa o ishrani i vežbanju. Stanje vaših emocija, mir u glavi i srcu mnogo su bitniji od fizičkog aspekta. Potrudite se da ugađate sebi i da emocije držite pod kontrolom.

Mesečni horoskop za septembar 2017

BIK

Svi rođeni u znaku Bika septembar treba da iskoriste za planiranje profesionalnih ciljeva i razmišljanje o metodama kako da ih ispune u budućnosti. Takođe, septembar je mesec kada Bikovi treba da se pozabave porodičnim problemima i porade na jačanju svoje psihološke strane.

Mars će uticati na vas da postanete nezavisniji, čak agresivni, a sve sa ciljem da ove osobine iskoristite i okrenete u svoju korist.

Posao: Na polju posla tokom semptembra biće značajnog napretka. Nezaposleni Bikovi imaju velike šanse da pronađu posao koji im se dopada i da za njega budu dobro plaćeni, piše Sunsigns.org. Septembar je povoljan period i za pokretanje sopstvenog biznisa, ali nemojte da očekujete da će vam se odmah isplatiti.

Novac: Zahvaljujući vašem odličnom radu i trudu, nećete imati finansijskih problema tokom septembra. Novac će dolaziti sa nekoliko strana, a početkom meseca najviše ćete trošiti na svoju porodicu. Sve do 20. septembra, novčana ulaganja su veoma rizična. Krajem septembra, Bikovi koji se bave poslom vezanim za modu i fitnes mogu da postignu značajan finansijski uspeh.

Ljubav: Rođeni u znaku Bika tokom septembra će donositi samo dobre odluke vezane za ljubav, brak i potomstvo. Slobodni Bikovi upoznaće i osvojiti divnu osobu zahvaljujući svom šarmu, a oni koji su u lošoj vezi ili braku, uspeće da izglade sve nesuglasice. Do 21. dana u mesecu, moraćete da se potrudite ako želite da u porodici vlada harmonija, ali sav trud će vam se isplatiti. U septembru ćete doživeti najlepše porodične trenutke u 2017. godini.

Zdravlje: Bikovi će biti odličnog zdravlja tokom celog meseca. Ipak, ne bi bilo loše da povedete računa o ishrani i prestanete da odlažete vežbanje…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.