Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za posao i finansije za jul 2016. godine: Blizancima stiže novac, Vodolija mora manje da troši a Strelac uživa u timskom radu

Jarac

Jul 2016. godine povoljan je za saradnje, timski rad i pregovore. U kući partnerstva Jarca nalaze se: Sunce sve do 22. jula Venera do 12. jula i Merkur do 14. jula. To je odličan period za zaključivanje dogovora, potpisivanje ugovora ili za nove kolektivne projekte. Popis korisnika će biti veći, bićete uspešni na takmičenjima i osvojićete nagrade. Drugi deo jula usmeren je na financije i poslovanje. Imaćete prilike za pronalazak dodatnog izvora zarade, poklone i druga materijalna dobra. Saradnje će biti profitabilne, primanja partnera će se povećati i mogli bi se odlučiti za ulaganje o kojem duže vremena razmišljate.

LJUDI SA OVOM KRVNOM GRUPOM ŽIVE NAJDUŽE: Otporniji su na teške bolesti poput raka, dejabetesa i mentalnih oboljenja

Vodolija

Mars nastavlja direktnim hodom kroz kuću karijere Vodolije. Bićete odlučniji i spremni da se posvetite svemu što je potrebno da bi ostvarili ciljeve. Snaga volje je neupitna, kao i ambicioznost, pa preuzimanje inicijative i suočavanje sa konkurencijom neće biti problem. Osećaćete se kao slavan borac koji mora da osvojii. Sunce prolazi kroz kuću posla Vodoliji. Do 22. jula vam pomaže da se istaknete među konkurencijom i povećava vaš uticaj na druge. Venera i Merkur se, isto tako, nalaze u kući posla, sve do 12. i 14. jula. Pomažu vam da pokažete svoje sposobnosti i talente. Uz ovakvu podršku posao ćete obavljati sa više zadovoljstva. Što se finansija tiče, jul je povoljan mesec za poboljšanje, ali morate paziti na troškove.

Ribe

Sa Saturnom u kući karijere Riba nije nimalo lako. Ali, i dalje se trudite i budite strpljivi i ostvarićete odlične dugoročne rezultate. Važno je da razjasnite što tačno želite da postignete i da poradite na strategiji. Zato je jul dobar mesec, posebno u drugoj dekadi kada Saturn dobija pomoć Venere, Merkura i Sunca koji će ući u kuću karijere Riba. Ukazaće vam se prilike da pokažete šta sve možete, osiguraćete planove za budućnost. Iskoristite snagu uma, komunikacijske sposobnosti, maštu i talente zato što uz pomoć navedenog ostvarujete uspeh i novac! Da, novac: Mars, vladar kuće novca Riba, nastavlja da se kreće direktno i donosi vam, od sada pa nadalje, poboljšanje. Sada morate podvući crtu, doći do nekih zaključaka na temelju iskustva koja ste stekli kroz prethodne mesece.

tarot-horoskop.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.