Ljubavni horoskop za januar 2018

Ljubavni horoskop za januar 2018: Januar 2018. godine je pod uticajem Mars – Jupiter konjunkcije iz Škorpiona. Konjunkcija će se oformiti 7. januara, ali uticaj te konjunkcije počeće da se oseća već u zadnjoj dekadi decembra 2017. godine. Konjunkcija će delovati sve dok Mars ne izađe iz Škorpiona, 26. januara.

Na privatnom planu, energija Mars – Jupiter konjunkcije mora biti usmerena prema raznim aktivnostima, ali dobro koordinisanim i s jasnom svrhom, inače se vrlo lako može pretvoriti u nasilje, nedisciplinu, aroganciju, nepromišljene ideje, sukobe i nezgode, piše tarot-horoskop.com.

Prvih dana januara 2018. godine Uran nastavlja direktnim hodom, nakon što je bio retrogradan pet meseci (baš poput Plutona i Neptuna, Uran je retrogradan pet meseci svake godine). Uran je spora planeta i tokom januara ne menja svoj položaj. Spore planete imaju veću moć i mogu se ponašati neuobičajeno.

Uran je dinamičan, uzbudljiv, progresivan, voli moderno, ali njegovo delovanje može doneti neočekivane preokrete i nagle događaje, teži osamostaljivanju i nezavisnosti. Uran je sada u Ovnu, znaku koji je dinamičan i potencijalno eksplozivan i nasilan.

Ljubavni horoskop za januar 2018

Istovremeno, puno toga se događa u Jarcu. Tu borave Pluton i Saturn, dosta dugo vremena i pridružuju im se Sunce i Venera (kroz prve dve dekade) i Merkur (kroz druge dve dekade).

U januaru Sunce i Venera prave konjunkciju s Plutonom, a Merkur pravi konjunkciju sa Saturnom i Plutonom. Sve što će se događati u Jarcu odrediće način na koji će se donositi odluke i razne stvari. Stvari će se pogurati, ali na pažljiv način, akcije će biti na temelju pomno razvijene strategije s dugoročnim ciljevima.

Imajmo na umu krutu suštinu Jarca, njegovu tvrdoglavost, ukorenjenu potrebu za kontrolom, strahove i oklevanja. Škorpion (u kojem imamo Mars – Jupiter konjunkciju) takođe nije fleksibilan i ima svoje strahove, opsesije i nepopustljive ideje.

To znači da smo suočeni s kontradiktornim manifestacijama: s jedne strane, hiperaktivne i nesputane koje dolaze od Mars – Jupiter konjunkcije i statičnog Urana iz Ovna, a s druge strane, stisnute, sumnjičave, nepopustljive, one koje se opiru promenama, a dolaze od Jarca i Škorpiona. Ukratko rečeno, svedočićemo borbi suprotnosti impresivnih sila.

Januar ima neke destruktivne događaje, ali i ogroman potencijal za ostvarenje uspeha koji će najviše koristiti odlučnima, predanima, odvažnima i upornima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.