Mesečni horoskop

Horoskop u vladavini Lava: Saznajte šta vas očekuje od 23. jula do 23. avgusta 2019. godine

RAK (22.6 – 22.7)

Posao Pred vama je haotičan period koji može potrajati duže nego što očekujete. Iako je dobar trenutak za ideje, ovo je vreme kada ste okruženi ljudima koji ne ispunjavaju svoja obećanja. Da biste izašli iz mogućeg haosa, morate ozbiljno da se organizujete i naoružate se strpljenjem. Duhovne i intelektualne discipline su vam u prvom planu, to je ono što vas isceljuje. Koristite svoju prirodnu intuiciju da uočite čije su ideje preuveličane i neiskrene i insistirajte na činjenicama u svakom razgovoru.

Ljubav Tranziti na nebu nekima obećavaju moguću bračnu ponudu ili novo romantično poznanstvo. Ljubav dobija na snazi. Ukoliko ste duže u vezi, ovo je vreme kada je potrebno sve uobličiti. Ukoliko ste, pak, tek nedavno započeli romansu, upravo sada vam se otvara prilika da kroz izraženu emocionalnu interakciju s interesantnom osobom dosegnete neviđene visine. Od vas zavisi kako će se stvari razvijati, druga strana je spremna na vaše izazove.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao Vreme je da bolje organizujete svoj profesionalni život. Iako je ovo dobar period za rad sa apstraktnim stvarima, kao što je kreativna komunikacija ili nekakav marketing, vaša pažnja se rasipa zbog nepouzdanih saradnika ili pogrešne komunikacije. Bez obzira na to, budite uvereni da vaš trud nije uzaludan iako ćete na rezultate sačekati malo duže nego što to sada procenjujete. Osim toga, ovaj mesec je dobar za pomaganje drugim ljudima koji su u nevolji, kako kod kuće tako i na poslu.

Ljubav S nestrpljenjem posmatrate stvari pa zbog toga postoji opasnost da pogrešno rastumačite ponašanje svog partnera. To nije zato što vas on laže ili prikriva nešto, već je stvar u vašim nerealnim očekivanjima kojih nikako da se rešite. Da biste izbegli moguće neprijatnosti neophodno je da, u ovom periodu, svedete očekivanja na minimum i pre nego što zatražite razloge svog nezadovoljstva u partneru, to isto raščistite sa sobom.

Zdravlje Aritmije.

Horoskop u vladavini Lava

Horoskop u vladavini Lava

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao U prvom planu je ulaganje napora u aktivnosti koje ne donose trenutnu zaradu. Verujete u pozitivan ishod svega i optimizmom se branite od mračnih strahova koji vas, s vremena na vreme, obuzimaju. Dok u poslu stagnirate, vreme je da se presaberete i napravite novu finansijsku konstrukciju kojom ćete dobiti na vremenu. Da li je u pitanju pozajmica ili kredit, svejedno, na neki način, ovih dana se bavite prošloću. Neka vas sve ovo ne brine preterano, jer je u pitanju profesionalno zatišje pred veliku buru koja stiže narednog meseca.

Ljubav Ovo je vreme zahtevnih emotivnih izazova i potrebe da se ljubavni život sredi. Kako mesec bude odmicao tako će se i vaša ljubavna situacija stabilizovati. Ukoliko ste željni izlazaka i obilazaka kulturnih dešavanja, ovo je pravo vreme kada ćete voljenu osobu, s lakoćom, nagovoriti na bilo koju akciju te vrste. Atmosfera zavođenja je u vazduhu, imate potpunu kontrolu nad situacijom, na vama je samo da povučete prvi korak.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje Čuvajte se povreda.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.