Mesečni horoskop

Horoskop u vladavini Lava: Saznajte šta vas očekuje od 22. jula do 23. avgusta 2018. godine

JARAC (22. 12. – 29. 1)

POSAO Mada početkom perioda novac počinje da pritiče preko saradnje sa strancima, ipak, posle 26. jula klonite se nepotrebnih troškova. Mars, simbol akcije, 13. avgusta ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, ali zbog napetog aspekta sa Uranom, jednim od vaših vladalaca, izbegavajte stresne situacije. Prva Mesečeva četvrt, 18. avgusta, donosi vam isplativu poslovnu ponudu, ukoliko ste umetnik ili sportista.

LjUBAV U vreme pomračenja Meseca, vladaoca astrološkog polja ljubavi, oko 27. jula, očekuje vas strastveni susret sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Početkom avgusta, na nekom rođendanu ili proslavi, očekuje vas susret sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.

ZDRAVLjE Potražite savet od praktikanta alternativnih načina lečenja.

VODOLIJA (20. 1. – 19. 2)

POSAO Pomračen Mesec u vašem znaku, koji upravlja astrološkim poljem nervnog sistema, upozorava da oko 27. jula ne ulazite u konflikte sa kolegama i saradnicima. Međutim, u vreme poslednje Mesečeva četvrti, 4. avgusta, verovatno nećete moći da izbegnete raspravu sa šefom. U periodu retrogradnog Merkura, od 26. jula do 19. avgusta, budite oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima sa strancima, ako se bavite građevinom ili kupoprodajom nekretnina.

LjUBAV U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja partnerskih odnosa, oko 11. avgusta, moguć ulazak u tajnu vezu sa mlađom osobom. Posle 13. avgusta, Mars, planeta erotike, ulazi u kuću tajni, donoseći vam poznanstvo sa zauzetom osobom na kraćem putu. Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, najavljuje susret sa starom simpatijom, ako ste dama. Posle 6. avgusta, kada Venera ulazi u deveto polje, veće su šanse da otputujete negde sa partnerom.

ZDRAVLjE Pazite se sportskih povreda. Problemi sa sinusima.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

POSAO U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući više sile, 4. avgusta, mogući su neplanirani izdaci. Pomračenja Sunca na 18. stepenu Lava, pod uticajem Jupitera, jednog od vladalaca vašeg znaka, oko 11. avgusta, donosi profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju umetnicima i sportistima. Posle 13. avgusta, Mars, planeta sukoba, ulazi u znak Jarca, obrazujući i dalje kvadrat sa Uranom, zbog čega bi bilo bolje da se klonite rasprava sa nadređenima.

LjUBAV U vreme pomračenja Meseca, oko 27. jula, očekuje vas romantični susret sa nekim Bikom ili Jarcem. Posle 6. avgusta, jača pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, pa će mnogi predstavnici suprotnog pola poželeti da se nađu u vašem društvu. U prvoj polovini avgusta, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Pokažite više razumevanja za mlađe članove porodice, posebno ako ste roditelj.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLjE Proverite krvnu sliku. Moguće reumatske tegobe.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.