Mesečni horoskop

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2017: Blizanci između stare i nove ljubavi, Vagi moguća promena radnog mesta, Vodolija treba što pre da vrati sve dugove

STRELAC

ISTINA – SUDIJA – KUĆA

Ljubav

Pred zauzetim Strelčevima je mesec u kojem moraju biti donesene neke velike odluke kada su njihove emotivne veze I brakovi u pitanju. Postoji potreba da se dođe do stabilnosti, I očigledno je da ćete u ovom mesecu konačno moći da krenete ozbiljno ka tome. Što vi više budete poštovali voljenu osobu, više će vam biti uzvraćeno na isti način, pa bi bilo dobro da se oboje potrudite I uvedete vašu vezu u fazu stabilnosti. Što se tiče slobodnih Strelčeva, upoznaćete osobu koja vam je jako privlačna I zanimljiva, ali koja na pameti ima ozbiljnu emotivnu priču. Ako ste spremni za pravu I trajnu vezu, samo izvolite.

Posao

Pred vama je mesec u kojem ste jako motivisani, u kojem ste odgovorni I spremni na velike napore I trud u poslovnom segmentu. Imate podršku autoriteta I jakih poslovnih partnera za svoje planove I ciljeve. Neki od vas sada mogu konačno rešiti I da krenu sa svojim privatnim poslom. Generalno gledano – ovaj mesec donosi sporost, ali I dobre poslovne rezultate. Moći ćete da kažete da ste konačno na onom putu na kojem ste to želeli da budete. Po pitanju finansija – vrlo stabilno, nećete moći da se požalite.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao prilično dobar mlađim Strelčevima. Što se starijih tiče, moguće su manje tegobe sa kičmom, a kod žena – sa hormonima.

Dnevni horoskop za 3. septembar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2017

JARAC

NESREĆA – NEPRILIKA – MISAO

Ljubav

U vašim emotivnim I bračnim vezama tokom decembra postoji klackalica I partner I vi lako možete poremetiti svoj odnos. Zapitajte se da li ste I koliko korektni prema voljenoj osobi. Suviše često ste zamišljeni i odsutni i partner može početi da sumnja da se kod vas dešava nešto, što možda i neće biti daleko od istine. Potrudite se da ovaj period ne uzdrma vašu vezu. Sto se slobodnih Jarčeva tiče, više ste usmereni na sebe i na svoj posao i obaveze, a manje na bilo šta što se vezuje za emociju. Ipak, vama baš preko poslovnog segmenta stoji mogućnost burnog odnosa sa kolegom ili koleginicom.

Posao

Obratite pažnju na međuljudske odnose u firmi u kojoj radite, ali I na komunikaciju sa poslovnim partnerima I saradnicima. Svi ste pomalo nervozni zbog mnogobrojnih dešavanja I jakog tempa koji postoji tokom decembra, pa lako mogu izbijati nesporazumi I problemi. Drugi deo meseca vam je nešto stabilniji po ovom pitanju I moći ćete malo da odahnete. Postoji velika potreba da se maksimalno usmerite na svoje obaveze, jer možete neke od njih propustiti ili zaboraviti. Novac – onako, srednje.

Zdravlje

Problemi sa virusnim I bakteriološkim infekcijama. Stariji pripadnici znaka bi trebali češće da kontrolišu pritisak.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.