Mesečni horoskop

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2018: Vaga uživa u ljubavi, Jarac uporniji i ambiciozniji nego ikad, Ribe psihički iscrpljene

STRELAC

NEŠTO NOVCA- SREĆA- UDOVICA

Ljubav

Postoje neki ukorenjeni problemi između vas i emotivnog partnera koje već duže vreme potiskujete i ne rešavate. Zato nije ni čudo što će se i tokom ovog meseca neke stvari ponavljati, ponovo ćete morati da se bakćete istim temama i pitanjima. Vreme je da na ove loše situacije stavite tačku i nastavite dalje, rasterećeni. Što se tiče onih koji su slobodni, emotivne prilike vam idu preko poslovnog segmenta. Sa ovom osobom možete imati razliku u godinama i komunikacija u početku neće biti učestala, ali kako vreme bude prolazilo, sve više ćete biti zainteresovani jedno za drugo. Ovo može biti ozbiljna priča.

Posao

Vrlo vam je bitna finansijska stabilnost, a u ovaj mesec ulazite sa dosta problema u ovom segmentu. Evidentan je vaš trud i ozbiljnost po pitanju posla, što će svakako rezultovati napredovanjem i poboljšanjem novčane situacije. Za vas je drugi deo meseca vrlo ozbiljan i bitan, jer vam donosi priliku da otpočnete sa jakim poslom ili da napravite dogovor sa ljudima koji su u svom segmentu vrlo jaki. Neko sa kim ste ranije sarađivali, ponovo će se aktivirati i ponuditi vam dogovor o poslovanju.

Zdravlje

Kod hroničnih bolesnika još uvek će biti izražene tegobe, ali u manjoj meri. Mlađi Strelčevi trebali bi da nešto promene u načinu ishrane.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2018

JARAC

PORUKA- ČEZNJA- UDOVAC

Ljubav

Vaš emotivni ili bračni partner će pokrenuti neka pitanja koja vam baš i neće odgovarati. Pojedine teme ćete želeti da izbegnete ili prolongirate, ali to neće biti moguće. Tokom prvog dela meseca imaćete manjih problema, ali ćete ih zajedničkim snagama rešiti. Više se posvetite jedno drugom i sve će brzo doći na svoje mesto. Što se tiče slobodnih, neko je istinski zainteresovan za vas i pokušavaće na svaki mogući način da skrene vašu pažnju na sebe. Vi možete u početku biti zatvoreni, ali ovo je osoba koja ne odustaje tako lako i njeni napori će uroditi rezultatima. Počećete da se „otvarate“ polovinom aprila.

Posao

Svaki trenutak svog vremena želećete da posvetite poslu. Ambicije će biti naglašene, a vi uporniji nego ikada do sada. Iako ćete želeti da sve ide brzo, teško je da tempo dešavanja sada može biti takav. Kao da u ovom periodu morate da naučite da čekate i budete strpljivi, ali bez odustajanja. Postojeće saradnje mogu da napreduju polovinom meseca, a ukoliko želite da pokrećete nešto novo, birajte treću dekadu aprila. Što se finansija tiče, prilivima ćete biti zadovoljni, ali će veliki deo novca biti potrošen unapred.

Zdravlje

Sve vezano za koštano – zglobni sistem i dalje će praviti probleme i starijim i mlađim Jarčevima. Naglašene tegobe u lumbalnom delu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.