Mesečni horoskop

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2018: Vaga uživa u ljubavi, Jarac uporniji i ambiciozniji nego ikad, Ribe psihički iscrpljene

VAGA

ČEŽNJA- VERNOST- POSETA

Ljubav

Emotivni i bračni segment se polako oporavlja i stabilizuje. Moguće je da ćete shvatiti da vam je sigurnost koju vam pruža partnerstvo zaista na prvom mestu, pa se i potruditi da ispravite propuste i loše situacije iz prethodnog perioda. Neke će se veze dosta uozbiljiti, pa su mogući i važni dogovori i planovi u trećoj dekadi aprila. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu povučeni strašću i jakom željom ući u nešto što će smatrati prolaznom pričom ili avanturom. No, interesantno je da se neki od ovih odnosa mogu pretvoriti u vrlo ozbiljne priče i da vam nisu „došli“ bez razloga….Mesec u kojem ćete uživati.

Posao

April je stabilan poslovni mesec. Doduše, možda će se vaši planovi ili realizacija poslovnih projekata odvijati nešto sporije, ali vi lično ćete biti zadovoljni postignutim. Treća dekada aprila donosi ubrzanje, više dešavanja, više novih poslovnih kontakata. Ovaj vam je period odličan za sve vrste dogovora, ali je ujedno dobar i onima koji su nezaposleni. Što se tiče finansijske situacije, ona bi trebala da bude vrlopovoljna po vas tokom ovog meseca. Planove vezane za radove u kući pokrenite sredinom aprila.

Zdravlje

Mogući su povremeni, ali prolazni problemi sa probavom ili sa kičmom, kostima, zglobovima. Ukoliko se tegobe ponavljaju, posetite lekara.

Horoskop po ciganskim kartama za april 2018

ŠKORPIJA

POSETA- KUĆA- UDOVAC

Ljubav

Ako ste slobodni, nova poznanstva i mogućnosti za ljubav vas čekaju u komšiluku, sa osobom koju upoznajete na nekom kratkom putovanju, ili na putu do kuće. Bojim se da nekih velikih prilika za provod i zabavu nećete imati tokom aprila jer ćete uglavnom biti usmereni na kuću, posao i obaveze, zato vam emotivne prilike sada samo „rade“ sa osobama koje su negde u vašoj blizini. Što se tiče zauzetih Škorpija, tokom ovog perioda možete ostvariti dobar odnos sa partnerom samo ukoliko se maksimalno posvetite svojoj vezi. Vi i voljena osoba pokazaćete odgovornost i poštovanje jedno prema drugom.

Posao

Naporan poslovni mesec je pred vama. Posebno obratite pažnju na odnos prema svojim obavezama, ali i prema ljudima sa kojima radite, posebno autoritetima. Može doći do nekog zahlađenja u odosu sa onima koji su vam poslovno bitni, zato se potrudite da ispoštujete svoje saradnike. Iako će teškoća biti, vaše poslovne pozicije ostaće tokom ovog perioda stabilne. Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti redovni i stabilni, ali vi lično se nećete osećati zadovoljno. Opterećenost troškovima za kuću.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Škorpijama. Prolazni problemi sa kičmom, zglobovima, zubima mlađima. Mogućnosti za povrede.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.