Ljubavni horoskop od 16. do 30. novembra 2017

Ljubavni horoskop od 16. do 30. novembra 2017: Dok živa u termometru pada kod pojedinaca uzavrele strasti rastu… Saznajte šta vaš znak očekuje na polju emotivnih odnosa u drugoj polovini novembra 2017. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Više nećete očekivati bajku, ali osnovni nivo civilizovanog ophođenja nešto je što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno, da li zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

BIK

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Stoga ćutite i jednostavno pokažite ljubav.

BLIZANCI

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

RAK

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pritom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje.

LAV

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016
Ljubavni horoskop od 16. do 30. novembra 2017

DEVICA

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da održavate solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.