Januar 2017

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017. Ovnovima napredak i uspeh, Bikovima novčani dobitak, Blizanci da vrate dugove, Rakovima nikad dosta ljubavi, Lav kreće u poslovne pobede, Devica u romansi

Škorpion uspešan u poslu, Strelac da se portudi u ljubavi, Jarac neodlučan, Vodolijama sledi ljubav, Ribama stomačne tegobe…

OVAN HOROSKOP JANUAR 2017

POSAO:

Januar će biti mesec napretka i uspeha za ovnove. Očekuje vas povoljan period za ostvarivanje poslovnih ciljeva i napretka u karijeri. Porodica i prijatelji, koliko god igrali važnu ulogu u vašem životu, na početku godine biće skrajnuti i zapostavljeni, jer ćete poslu posvećivati većinu vremena i pažnje, piše astrosudbina.com.

U ovom periodu možete očekivati povećanje plate, moguće je i unapređenje, ali i povećanje broja radnih časova. Predstoji vam uspon u karijeri, ali ne bez ulaganja – da biste u potpunosti ostvarili svoj potencijal, moraćete da radite punom parom, a uloženi trud će se i te kako isplatiti. Na ruku će vam ići i to što ćete biti u poziciji da donosite ispravne poslovne poteze, s obzirom da ćete se često nalaziti na izvoru relevantnih informacija.

Mesečne astro prognoze: Horoskop za januar 2017.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Ipak, iako vas uspeh neminovno očekuje kao nagrada za uloženi trud i odricanja, biće vam potrebno malo strpljenja kako biste sačekali na njegovo potpuno ostvarenje. Ukratko – uspeh neće doći preko noći, već će se ostvarivati postepeno, ali će baš zbog toga čitav mesec januar biti obeležen dobrom poslovnom energijom.

LJUBAV:

Osim dobrih poslovnih prilika, januar ovnovima otvara prilike i na romantičnom planu. Pošto ćete većinu vremena provoditi na radnom mestu, ili okruženi poslovnim partnerima, upravo vas tamo očekuju ljubavni izazovi. Ovnove koji trenutno nisu u vezi privlačiće moćni i uticajni ljudi na visokim položajima za koje ih vezuje i zajednički poslovni interes. Ipak, veze koje budete uspostavljali u ovom periodu, više će pomoći napretku vaše karijere, nego što će biti značajne za vaš lični život.

Zvezde će vam davati dosta energije da izdržite sve napore koji vas očekuju u januaru, ali će povećati i vaš libido – vaši uspesi će biti praćeni pojačanom seksualnom energijom zbog koje možete očekivati snažne izlive samopouzdanja i kratke erotske susrete.

Porodica i prijatelji će vam, uprkos vašem čestom odsustvu, davati podršku u onome što radite, jer će i oni osetiti dobrobit od vašeg napretka.

ZDRAVLJE:

Ovo će biti izuzetno napet i stresan period (iako ne nužno na neprijatan način). Zato će biti neophodno da svaki sekund slobodnog vremena koristite za odmor i relaksaciju. Ne rasipajte energiju i fokusirajte se na najbitnije stvari.

Obratite malo više pažnje na jetru. Mogući su problemi sa kičmom i kolenima sredinom meseca.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Izbegavajte sukobe i obuzdavajte bes. Ukoliko ovog meseca budete igrali “odbrambeno”, više nego “ofanzivno”, sreća će biti na vašoj strani…

 

…nastavak na sledećoj stranici…
loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.