Horoskop

MLAD MESEC JE U OVNU: Saznajte šta vas u narednom periodu očekuje na osnovu vašeg podznaka

LAV

Mlad Mesec u Ovnu će vama doneti novine vezane za inostranstvo, putovanje ili studiranje ili etiku, moral, životnu filozofiju, odnose za rođacima ili strancima. Treba da da uložite energiju, aktivirate se u ostvarenju vaših životnih težnji, ali da bi se one ostvarile, potrebno je da regulišete, popravite nešto što ste propustili u prošlosti.

DEVICA

Mlad Mesec je kod vas u 8. kući vezanoj za finansije od drugih, kao za seksualnost, životne krize i slično. Mars u Biku vam je u devetoj, te će vam dobro doći finansijska podrška drugih ili nekog iz daleka ili rođaka, da bi ste mogli da budete aktivni. Kod vas će novine biti vezane za nešto iz prošlosti što je vezano za finansije, ili za osobe iz daleka, iz inostranstva, ili rad za inostranstvo. Ako vam neko duguje novac, neki od vas će imati povraća, ili nečega od vrednosti ili će se to pokrenuti. Ukoliko vi dugujete novac drugima, onda je vreme da krenete da ga vraćate.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. marta 2017 dnevni horoskop za 24. novembar 2016.

VAGA

Mlad Mesec je ili u vašoj sedmoj kući partnerstva, braka, odnosa sa javnošću i tu će vam doneti nove aktivnosti, ali će sve to da prati i vraćanje nečega iz prošlosti, vezano kod vas ili za odnose sa drugima, za posao ili zdravlje. Sve u zavisnosti gde vam je tačno podznak. Neki će krenuti sa većim angažovanjem u javnosti. Drugi sa uvođenjem novina u brak koji mogu da izmene sadašnju situaciju.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec je u vašoj petoj kući ljubavi, jer je na početku Ovna, te je moguća nova ljubav u perodu krajem marta i prvih dana aprila ili novi hobi, nova zadovoljstva, novine vezane za decu ili za začeće. Mars je u vašoj sedmoj kući partnerstva te će biti više dinamike u partnerskim odnosima, kod nekih će se pojaviti nov muškarac partner, posebno ako je reč o ženskoj osobi. Sa druge strane, kako je Venera retogradna, moguće je da je vreme da nešto rešite ili popravite ili završite u vezi sa bivšim partnerom, jer će novine sporo da se ostvaruju. Nove ljubavne veze mogu imati zastoje ili periode čekanja, jer je Venera retrorgradna.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.