Horoskop

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Vagu, Škorpiju i Strelca

Horoskop za proleće – evo šta astrolozi predviđaju Vagi, Škorpiji i Strelcu!

Venera kreće retrogradnom stazom od 13. maja do 25. juna, a takav aspekat događa se na svakih 18 meseci, piše Lovesensa.

To može značiti da će proleće zaista u 2020. godini biti najromantičniji period, ali retrogradna Venera sa sobom donosi i neke negativne strelice.

Bićemo vođenji osećanjima, maštom, iluzijom, a u tom ružičastom svetu lako možemo zaboraviti na svoj pravi put ka ostvarenju ciljeva.

Iako će srce trepereti, pokušajte da ostanete trezveni i izbegnete pogrešne odluke.

Evo šta u proleće 2020. godine očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strelca:

VAGA

Proleće donosi velike benefite. Spremni ste da uzmete sudbinu u svoje ruke i kontrolišete svaki aspekt svog života. Ako želite nešto veliko da uradite za sebe i svoju budućnost, proleće je idealan period za takav poduhvat. Postajete ambiciozniji i uspešniji na polju ljubavi i finansija. Za vaš znak je ovo proleće idealan tajming da pokrenete svoj biznis. Jedinu smetnju stavaraju dileme i nesigurnost u svoje odluke. Ali uz malu podršku dragih ljudi, uspećete da prevaziđete svaku prepreku.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, iako je proleće period ljubavi i leptirića u stomaku, vaš znak na ovom polju očekuju određeni problemi. Vi ste vrlo disciplinovani i volite da sledite svoja pravila na svakoj životnoj prekretnici, pa ćete ostvariti mnoge uspehe kada je u pitanju profesionalni život. Kada se osećate “zaglavljeno” u nekoj situaciji, Mars i Saturn pomažu da iz svake nezgodne okolnosti izađete kao bobednici. Imaćete neverovatno pojačanu intuiciju, zato slušajte unutrašnji glas.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

STRELAC

Proleće je specijalan period za vaš znak Zodijaka. Očekuje vas strastvena ljubavna romansa i vrtoglav uspeh. Samo je važno da pratite tok života i razmišljate pozitivno. Prati vas impresivna energija, kreirate sjajne ideje i nemate problem da ih podelite sa drugima. Počinjete da verujete u sebe, a samopouzdanje je najznačajnija moć koju možete da posedujete.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.