Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu
Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu

Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu za proleće 2020. godine!

Proleće u 2020. godini ne donosi značajne turbulencije, ali neke planete uspeće da probude u nama skrivene potencijale i talente, piše Lovesensa.

Na proleće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodolije 21. marta 2020. godine i prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodiće se 4. aprila.

U martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, a sedam nedelja kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodoliji podrazumeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idealan za napredak u karijeri.

Jupiter i Saturn udruže snage na svake 3 godine, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4. aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati šta zaista želite od svog života.

Evo kakvo proleće očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device:

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu
Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu

RAK

Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate dva puta da razmislite koju strategiju treba da preduzmete. Bez obzira da li se pojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće olako rešavate. Umorni ste od čekanja da se nešto promeni i od zahteva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proleće 2020. godine biće i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se i te kako isplatiti.

LAV

Pomešana osećanja i strah od promena su ono što otežava svakom Lavu ovo proleće. Raspoloženje vam opada i raste, imate talase tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju. Ipak, mudri Lavovi uspeće da prevaziđu ovu krizu i da se uzdignu iznad cele situacije. Poslušajte savet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promena. Pokušajte da korigujete kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći.

DEVICA

Očekuju vas velike promene ovog proleća, drage Device. Ne brinite – sve su POZITIVNE. Proleće vam donosi novu, osvežvajuću energiju i zračićete divnim vibracijama. Zablistaćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost. Verujte u sebe i uspeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proleće jeste da tokom marta malo pripazite na finansije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.