Horoskop

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu

Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu za proleće 2020. godine!

Proleće u 2020. godini ne donosi značajne turbulencije, ali neke planete uspeće da probude u nama skrivene potencijale i talente, piše Lovesensa.

Na proleće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodolije 21. marta 2020. godine i prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodiće se 4. aprila.

U martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, a sedam nedelja kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodoliji podrazumeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idealan za napredak u karijeri.

Jupiter i Saturn udruže snage na svake 3 godine, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4. aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati šta zaista želite od svog života.

Evo kakvo proleće očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device:

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu

Horoskop za proleće 2020. godine: Astro prognoze za Raka, Lava i Devicu

RAK

Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate dva puta da razmislite koju strategiju treba da preduzmete. Bez obzira da li se pojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće olako rešavate. Umorni ste od čekanja da se nešto promeni i od zahteva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proleće 2020. godine biće i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se i te kako isplatiti.

LAV

Pomešana osećanja i strah od promena su ono što otežava svakom Lavu ovo proleće. Raspoloženje vam opada i raste, imate talase tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju. Ipak, mudri Lavovi uspeće da prevaziđu ovu krizu i da se uzdignu iznad cele situacije. Poslušajte savet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promena. Pokušajte da korigujete kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

DEVICA

Očekuju vas velike promene ovog proleća, drage Device. Ne brinite – sve su POZITIVNE. Proleće vam donosi novu, osvežvajuću energiju i zračićete divnim vibracijama. Zablistaćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost. Verujte u sebe i uspeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proleće jeste da tokom marta malo pripazite na finansije.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.