Posle 29 godina na nebu vlada moćni trigon Venere u Lavu i Saturna u Strelcu. Najviše deluje na Vage, Bikove, Ribe, Jarčeve i Vodolije…

Početkom juna 2015. godine Venera ulazi u vatreni znak Lava obrazujući sjajan aspekt sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, što se inače dešava jednom godišnje.

Međutim, planeta ljubavi i novca, prvi put posle 29 godina, obrazuje trigon sa Saturnom u Strelcu, znaku kontakata sa strancima i putovanja.

horoskop

Moć Venere naglašena je u Biku, Vagi i Ribama, a Saturna u Jarcu, Vagi i Vodoliji, pa će ovi znaci do 14. juna 2015. godine biti najviše pod uticajem ovog moćnog aspekta.

Jer, već 15. juna, Saturn se retrogradnim hodom vraća na poslednje stepene znaka Škorpije, u kojoj će se zadržati do sredine septembra. Pošto Venera simbolizuje ljubav i novac, a Saturn prošlost i trajanje, mogu da se obnove stare ljubavi, dok će bračne i duge veze još više da ojačaju. Prva polovina juna idealan je period za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatan biznis.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Trigon između Venere u Lavu i Saturna u Strelcu najviše će osetiti Vage, Blizanci, Bikovi, Jarčevi, Vodolije i Ribe, ali i ostali znaci. Ovaj aspekt ponoviće se još samo dva puta, jer Saturn krajem 2017. godine izlazi iz Strelca i ulazi u znak Jarca. Zato u prvoj polovini juna iskoristite naklonost planeta, naročito ako planirate brak, kupovinu stana ili kuće, otpočinjanje privatnog biznisa.

Ovan (21.3. – 20.4.)

Trigon između Saturna i Venere, planete ljubavi i novca koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, do 7. juna donosi mogućnost susreta sa starom simpatijom. Uvećanje prihoda možete da očekujete preko poslova sa strancima.

Bik (21.4. – 21.5.)

Vaš vladalac Venera u trigonu sa Saturnom u astrološkoj kući novca, povoljan je za kupoprodaju nekretnina. Sredinom perioda vašu pažnju može da privuče harizmatični umetnik ili sportista, koji zbog posla često putuje.

Blizanci (22.5. – 21.6.)

Početkom perioda vašu pažnju pokušaće da privuče osoba koju poznajete preko posla, moguće Strelac, Vodolija ili Jarac. Moćni trigon vam donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Rak (22.6. – 22.7.)

Trigon između Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i planete ljubavi, može da probudi žar ispod pepela stare ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, možete da uđete u brak ili će vas partner obradovati lepim poklonom.

Lav (23.7. – 22.8.)

Zbog Venere u vašem znaku omiljeni ste i popularni kod suprotnog pola, dok pozicija Saturna nagoveštava mogućnost ulaska u vezu s nekim vatrenim znakom. Možete da dobijete ponudu za saradnju sa strancima, naročito ako ste umetnik ili sportista.

 

Devica (23.8. – 22.9.)

Venera u vašem astrološkom polju tajni u izazovnom aspektu sa Neptunom, simbolom zanosa, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Nemojte da se nervirate, ukoliko kasnite sa realizacijom nekih obaveza, niste u pitanju vi, već viša sila.

horoskop

Vaga (23.9. – 22.10.)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i posla u Lavu može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom osobom, moguće na nekom kraćem putu. Iz dana u dan rastu šanse da sklopite isplativ dogovor sa partnerima iz inostranstva.

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa nekim koga već poznajete preko posla. Poslovi sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja mogu da vam donesu uvećanje prihoda.

Strelac (23.11. – 21.12.)

Planeta ambicije u vašem znaku prvi put posle 29 godina u trigonu sa planetom novca, može da vam donese dugoročne isplative poslove sa strancima. Na nekom predavanju ili putu u inostranstvo, očekuje vas susret sa atraktivnom osobom.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-9]

Jarac (22.12. – 20.1.)

Vaš vladalac Saturn, simbol ambicije u sjajnom aspektu sa planetom novca i to u astrološkoj kući novca može da vam donese isplative poslove sa strancima na duže staze. Sredinom perioda ćete teško odoleti šarmu jedne vrlo seksepilne osobe.

Vodolija (21.1. – 19.2.)

Pozicija planete ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa i jednog od vaših vladalaca, Saturna u Strelcu, doprinosi vašoj popularnosti i omiljenosti, naročito kod suprotnog pola. Ako se bavite advokaturom ili ste zbog posla prisutni u javnosti, bićete uspešni.

Ribe (20.2. – 20.3.)

Trigon između planeta novca i ambicije u astrološkim kućama posla i karijere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i mogućnost uvećanja zarade, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, turizmom, marketingom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti / lisa.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.