ASTRO

HOROSKOP I OSVETA: Ko se pretvara u piranu, ko ponižava a ko kažnjava ćutanjem

Vaga kažnjava ćutanjem

Vaga je znak pravednika – njihova je kosmička dužnost da isteraju pravdu. S druge strane, one vole dramu, a u konfliktu pogoršavaju stvari sve dok ne nastane totalni rat. Njihova je omiljena taktika hladnoća – apsolutno ignorisanje. Ovakvo ponašanje mogu nastaviti godinama, a ako ih okrivljeni pita “zašto”, napraviće se ludima i reći da ne znaju o čemu pričaju. Ipak, ponekad im se upornošću i dugotrajnim dodvoravanjem može iskupiti – ali žele istinsko kajanje.

Od osvete Škorpije bežite

Ako ste s nečim duboko uvredili ili povredili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promenite posao, mesto gde živite ili još bolje – kontinent. Naime, oni su prvaci osvete. Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja – sipaju otrov kad god im se spoje putevi s onim ko ih je povredio.

DOTUCI GA NJEGOVIM ORUŽJEM: Otkači frajera na muški način

Strelac više žali nego što mrzi

S pripadnikom ovog znaka velika je verovatnoća da konfliktna situacija prođe bez krvoprolića, jer Strelac ima tendenciju da ništa ne uzima lično – tako im je lakše u životu. Zato je teško kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog ko im je naneo zlo nego što će da ga mrze. Ipak, ako im se probude osvetničke namere – deluju trenutno i argumentovano.

Jarac osvetu servira hladnu

Ako se pripadnik ovog znaka odluči na osvetu, on će to činiti postupno, metodično i s minimalnim uplitanjem emocija. Osećaj je već prošao dok oni odluče da deluju, ostala je samo gorčina i odluka. Tada će se pretvoriti u moćnog neprijatelja, sigurnog u ono što radi – kriv si, sad ćeš platiti. To rade graciozno, kao da su se izdigli iz situacije. Vrlo teško opraštaju.

Vodolija se retko sveti

Pripadnici ovog znaka nisu skloni osveti. Imaju tendenciju da se emocionalno udalje iz konfliktnih situacija, kao i ograniče problem tako da ne utiče na druge delove njihovog života i to im ide poprilično dobro. Ako slučajno odluči da se sveti, nastupa kao dete – glasno i bučno. Nakon toga, zlonamernika briše iz svog života.

Ribe se pretvaraju u pirane

Iako to nikad ne biste rekli, blagi pripadnici ovog znaka mogu da se pretvore u pirane ako su jako povređene i odluče da se osvete. Njihove su frustracije usmerene toliko daleko da prave ludačke scenarije, zamišljaju potpuni krah svog neprijatelja, pa čak i njihovu smrt. Taktika im je ismejavanje i omalovažanje onog ko ih je povredio, a njihova osveta nije logička, već prvenstveno emocionalna.

24sata.hr/besnopile.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.