Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

Dnevni horoskop za 4. jul 2018. I dalje smo u mirnom periodu, mada nas tokom drugog dela očekuje malo burniji period, pa se pripremite da vam taj deo dan proleti, gotovo neprimećeno, pa da zaokružimo dan kao uspešan.

Prvi deo dana i dalje nas prati želja za odmaranjem, divan dan za ne raditi ništa, ali jedno je želja a drugo je realnost, pa se skoncentrišite što je više moguće da uradite ono što se od vas očekuje. Ako ipak imate snage, radite na planiranju poslova za budućnost, kreativnosti ovih dana sigurno ne manjka, pa možda ubodete neku lepu ideju.

Drugi deo dana moguće da dođe do poremećenja odnosa sa prijateljima, partnerom, pa gledajte da se što vise osamite, da ničija negativna energija ne dopre do vas. Koristite ovu pozitivnu koje još uvek ima dosta, i zabavite se na neki samo vama svojstven način…

Ovan

POSAO

Interesuju vas konkretni poslovni rezultati, a ne opširni planovi ili pregovori. Ukoliko vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

LJUBAV

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, ne sumnjate da će vaše srce napraviti dobar izbor.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop za 4. jul 2018.
Dnevni horoskop za 4. jul 2018.

Bik

POSAO

Nema razloga da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh ili da se ponašate nepravedno prema saradnicima. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

LJUBAV

Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine koje biste želeli da čujete i što dodatno utiče na vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

LJUBAV

U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima
razlikujete.

ZDRAVLJE

Nađite način da se opustite…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.