Dnevni horoskop za 22. januar 2018
Dnevni horoskop za 22. januar 2018

Dnevni horoskop za 23. januar 2018: Danas je dan kada biste razgovorom mogli da dođete do nekih poslovnih uspeha (nove pozicije, novi posao, pokretanje novog projekta itd), pa gledajte da porazgovarate sa svima koji mogu da utiču na vašu karijeru.

Oni koji su trenutno usamljeni imaće neku dozu sigurnosti, samopouzdanja i moći će da osvajaju suprotni pol, a zaljubljeni će cvrkutati (za razliku od jučerašnjeg dana) sa svojim voljenim osobama, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ako na nešto treba da vas upozorimo – pripazite se svih konflikata sa predstavnicima vlasti (saobraćajci, komunalci, sudovi, poreznici itd), danas bi mogli da se opečete o njih.
Uživajte, pričajte, menjajte informacije svake vrste, javite se onima koji se vama odavno nisu javili, obradovaćete i vi njih i oni vas.
Super dan vam želimo.

Ovan

POSAO

Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.

LJUBAV

Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

ZDRAVLJE

Podstičite kod sebe vedar duh.

Dnevni horoskop za 23. januar 2018
Dnevni horoskop za 23. januar 2018

Bik

POSAO

Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.

LJUBAV

Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci

POSAO

Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.

LJUBAV

Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

ZDRAVLJE

Izbegavajte konfliktne situacije…nastavak na sledecoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.