Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. maj 2019: Vaga srećna, Ovan dominira, Blizanac spreman za nove izazove

JARAC

Posao

Ne želite da delite ideje sa drugima, jer imate osećaj da ste se dovoljno dobro pokazali u poslovnom svetu da ne morate da se ustručavate i samostalno da se pokažete na polju na kom ste ekspert.

Ljubav

Volite dominantne partnere. Jedan Lav je odličan izbor koji nećete propustiti ovaj put. Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije.

Zdravlje

Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA

Posao

Promenljiva poslovna situacija vas baca u očaj i ne možete da se oduprete utisku da su se neke stvari promenile i da je potrebno i vaše lično štimanje. Povinujte se datim okolnostima.

Ljubav

Jedna Riba može na vas da utiče dosta intrigantno. Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro ispričate.

Zdravlje

Volite velnes.

Dnevni horoskop za 15. maj 2019

Dnevni horoskop za 15. maj 2019

RIBE

Posao

Morate da se više angažujete oko trenutnog zaduženja, kako bi ostavili odličan utisak na svoje kolege koji su u rangu sa vama. Budite dovoljno koncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje.

Ljubav

Vaš partner zaslužuje pažnju, ovaj put. Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe koje vam se mešaju u ljubavnu vezu.

Zdravlje

Limfa vam je kritična.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.