Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. avgust 2017: Vaga ima podršku Jarca, Devica ima puno posla

STRELAC

Posao

Pritisak već neko vreme ne umete da kanališete, potreban vam je rad na sebi idovoljno discipline koju do neke mere ispoštujete.

Ljubav

Pojačana tenzija između vas ipartnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje, dovoljno.

Zdravlje

Zimogrožljivi ste.

JARAC

Posao

Osećate pobedu u borbi, koju vodite. Niste sami u svom problem imožete čak da se udružite za mnogo bolje partije. Saradnja sa jednom Devicom iRakom, može biti kvalitetnija nego inače.

Ljubav

Smatrate da cas je partner povredio i da sledi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2017

VODOLIJA

Posao

Od vas se iziskuje mnogo više rada isaradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vredite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju imnogo bolji novčani prilivi.

Ljubav

Niste od onih koji uporno izlaze itraže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu idosta opušteniju.

Zdravlje

Pojačan stres.

RIBE

Posao

Snalazite se sa radnim zadacima, koji vas okupiraju već neko vreme. Imate stav jednog lidera ine morate da se dezavuišete onim što ne želite da čujete.

Ljubav

Smatrate da je uzaludno potrošeno vreme na osobu, koja vam ne znači nešto posebno u poslednje vreme. Skloni ste raskidu.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

luftika.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.