Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. januar 2019. Ovan bez energije, Bik cenjen na poslu, Blizanac folira partnera, Rakovima nije sve po meri na ljubavnom planu

Dnevni horoskop za 11. januar 2019. ‪Sunce je u konjunkciji sa Plutonom ovoga petka. Ovo je dan promena, pokreta, nečega konačno novog nakon perioda od par dana kada smo bili potpuno ukopani u sebe i svoje neko nezadovoljstvo koje smo hranili koječime samo da bismo ga održali u životu…

Sad je dan kada je protok energije savršen za neke radikalne poteze. Kratke, oštre, brze, jer ovaj aspekt ne traje dugo! Ali kao i svi oni, može da učini čudo ukoliko se reaguje na vreme. Ovo važi samo za one koji imaju prepreku pred sobom, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

LJUBAV

Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE

Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Dnevni horoskop za 11. januar 2019.

Dnevni horoskop za 11. januar 2019.

Bik

POSAO

Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

ZDRAVLJE

Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

Blizanci

POSAO

Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.

LJUBAV

Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.

ZDRAVLJE

Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.