ASTRO

Tranzitni Merkur u Lavu od 29. juna do 6. septembra 2018: Ljubav je njegova glavna težnja, zato će sve što radite i proživljavate s ljubavlju sada izbiti u prvi plan

Sve što niste rešili i ostavili ste za neke druge dane, sada će vam signalizirati da su ti dani došli. Za laike malo pojašnjenje – Merkur se ne kreće zaista unazad. To je samo iluzija “naopakog” kretanja, jer se Zemlja od Merkura rotira drugačijim tempom. Ta energija zaista utiče na nas i obično mnoge stvari krenu po “zlu”.

Kako je Merkur vladalac komunikacije, saobraćaja, papira, tehnike, kupovine, prodaje, učenja, obrazovanja, itd. najviše će se osetiti u komunikaciji sa drugim ljudima i ostalim navedenim sferama. Zbunjivaće nas, praviti problem u komunikaciji, stvarati nesporazume, haos u mislima, rečima, govoru.

U vreme retrogradnog Merkura planovi se menjaju, putovanja odlažu, tehnika kvari, vreba opasnost u saobraćaju, gužve u pošti, greške na papirima, problematični ugovori, kašnjenja, zaboravljanja, nerazumevanje… Više puta proverite i pročitajte sve što potpisujete. Ako baš ne morate, ne započinjite ništa novo. Nigde ne žurite! Dobro obratite pažnju na sms poruke, mailove, fb komunikaciju, viber i ostalo, da poruka ne bi otišla u “pogrešne ruke”. Snimite bitna dokumenta na cd, jer su moguća kvarenja kompjutera i ostalih sredstava komunikacije.

Nije poželjno u ovom periodu kupovati mobilne telefone i ostalu tehniku, kao ni automobile, jer će se ispostaviti da nešto sa istim nije u redu. Čuvajte lične stvari, jer su moguća gubljenja ključeva, telefona, novčanika, dokumenata. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, svaku informaciju proverite više puta, ne verujte u sve što vam se kaže.

Sve što je dugo odlagano, sada je pravo vreme da se reši. Uz retrogradnog Marsa u znaku Vodolije, u ovom periodu ćete opet stupiti u kontakt sa ljudima iz prošlosti, pa će sve nedorečeno doći na red. Oni na koje ovaj tranzit neće mnogo uticati su oni koji su rođeni sa retrogradnim Merkurom (koji u svojoj natalnoj karti imaju ovu postavku ). Oni sa izvrnutim umom žive ceo život. Šalu na stranu, neko od njih će započeti novi posao ili krenuti na put.

Ne zaboravimo da je ovo Merkur u Lavu koji traži aplauze i pažnju. Ko visoko leti, nisko pada, a posebno onaj ko nije dorastao visinama. Ne precenjujte svoje mogućnosti, jer biste se poput Ikara mogli sunovratiti. Ipak, uspenje će doživeti svi oni koji su mnogo vremena i truda uložili u nešto što konačno prezentuju javnosti. Dobiće gromoglasan aplauz.

Ako lepe reči upućene biljkama pomažu njihovom rastu, zamislite šta sve lepe reči upućene ljudima mogu učiniti!

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Jovanka Blagojević

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.