Šta mesec rođenja govori o muškarcu: Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu, u februaru oni koji znaju kako da zarade za život a u oktobru oni koji misle glavom a ne srcem
Šta mesec rođenja govori o muškarcu: Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu, u februaru oni koji znaju kako da zarade za život a u oktobru oni koji misle glavom a ne srcem

Astrolozi tvrde da mesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.

1. Muškarac rođen u januaru: Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama. Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

2. Muškarac rođen u februaru: Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.

3. Čovek rođen u martu: Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.

4. Muškarac rođen u aprilu: Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

5. Muškarac rođen u maju: Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

6. Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i ne trebaju im potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog su razloga retko ljuti i ne znaju šta je zavist.

Čovek bogate duše i nežnog srca: 10 razloga zašto je muškarac Rak ostvarenje snova svake žene

7. Muškarac rođen u julu: Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno rasti i razvijati se.

8. Muškarac rođen u avgustu: Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni samo obožavaju svoju decu i daju im svu svoju ljubav. Obično su takvi muškarci obučeni do te mere, mrze rutinu.

9. Muškarac rođen u septembru: Muškarci rođeni u septembru nastoje biti primer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvek slušaju svoj unutrašnji glas.

10. Muškarac rođen u oktobru: Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško da se usresrede. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani.

LJUBAVNA SUDBINA ZAPISANA U ZVEZDAMA: Sunce i Mars u natalnoj karti određuju kakav vam je muškarac suđen

11. Muškarac rođen u novembru: Ljudi često koriste sledeće reči za opisivanje muškaraca rođenih u novembru: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

12. Muškarac rođen u decembru: Ti su muškarci zahtevni, ali pozitivni i snalažljivi. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole da se kreativno izražavaju. Novac retko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge veštine koje nude svetu.

pult24.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.