Saturn u Vodoliji od 22. marta 2020: Naučiće nas da budemo bolji ljudi, da poštujemo planetu koja nam je dom i da nismo centar svemira
Saturn u Vodoliji od 22. marta 2020: Naučiće nas da budemo bolji ljudi, da poštujemo planetu koja nam je dom i da nismo centar svemira

Od 22. marta Saturn menja znak, ali samo privremeno. Dosegnuće svega prvi stepen Vodolije, 11. maja krenuće retrogradno i 1. jula ponovo će se vratiti u znak Jarca do kraja ove godine, kada će zajedno s Jupiterom ostaviti Jarca i krenuti novim putem.

Vodolija je simbol zajedništva, humanosti, povezanosti s drugima, simbol je budućnosti, progresa i svega onoga vidljivog, opipljivog, ali i suptilnih energija koje nas spajaju. On nas podseća na vrednost prijateljstva, timskog rada, odnosno važnosti i dobrobiti delovanja u grupi, piše astrolog Julijana Oremović.

Moje ‘ja’ ustupa mesto važnosti ‘mi’.

Šta moje ‘ja’ može učiniti da bi bilo bolje onima oko mene, potom i meni samome?

Iako živimo u vremenu izolacije koja nas primorava da ostajemo kod kuće i izostaje društveni segment, to ne znači da ne možemo ostati povezani, brinuti jedni o drugima, biti tu za one koje volimo.

Oprostite onima na koje ste ljuti.

Pomirite se sa samima sobom i sopstvenim strahovima.

Saturn u Vodoliji nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planetu koja je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira te da ne možemo sve držati pod kontrolom.

Dnevni horoskop za 21. mart 2020. Vagama se ljubav gasi, komplikacije na poslu čekaju Škorpije, Strelac da pričuva novac, Jarac pun ljubavi, Vodoliji stiže pomoć, Ribe pazite na srce i odmarajte što više

U prilici smo da naučimo iz prošlih iskustava i stvorimo bolju budućnost.

Može pokrenuti neke nove građanske inicijative i pokrete, borbe za ravnopravnost, otpor prema pozicijama moći. On stvara vođe novog sveta u kojem će dobrobit čoveka biti na prvom mestu.

Na ličnom nivou najviše promena trenutno mogu očekivati oni koji su rođeni oko 21. januara, 20. aprila, oko 22. jula i 22. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.