Položaj planeta u novembru 2018

Značajan astrološki događaj tokom novembra 2018. godine je ulazak Jupitera u Strelca, a tu je kod kuće i manifestuje se u punoj snazi. Ulazimo u period od godinu dana tokom kojeg ćemo biti ohrabreni i imaćemo podršku, nove stvari lakše ćemo učiti i prihvatati, proširićemo horizonte i produbiti znanje. Mnogi će spoznati da uživaju u čitanju dobre knjige ili učenju onog što ih zanima.

Pojaviće se želja za pustolovinom, otkrivanjem novog, putovanjima i eksperimentisaćemo s novim idejama. Jupiter je planeta napretka, širenja, novih prilika, ali i optimizma, samopouzdanja i sreće, zatim uverenja i moralnih načela po kojima krojimo svoj život. Ovo je pravo vreme za iskorak iz rutine i sigurne zone, za promenu tačke gledišta s koje posmatramo život i svet uopšte, te da osvežimo svoje znanje i životnu filozofiju.

Ovo je odličan period za one koji žele da upotpune svoje znanje ili nauče strani jezik, za studente, za one koji se bave poslovima s javnošću, zakonom ili verskim pitanjima, kao i za razvoj poslova, saradnje i za turizam.

Nekima će prolazak Jupitera kroz Strelca biti period traženja istine, ali konkretne istine, na određenim životnim poljima. Neki će zaključiti da već znaju istinu i pokušaće da je nametnu drugima. Savetujemo da to izbegavate.

Položaj Merkura, u Strelcu, donosi skakanje s jedne teme na drugu, od jednog zaključka do drugog, čak tokom istog razgovora. Merkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra i pravi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. novembra. Može doći do nesporazuma zbog pogrešnih informacija.

Sklonost preteranog i nepovezanog pričanja, kao i podržavanje istina koje su upitne mogu se uočiti u politici, posebno poslednjih dana novembra 2018. godine kada Sunce podržava Jupitera i Merkura. U ovom periodu neke se stvari mogu dovesti u pitanje, kada se radi o moralu. Pokazaće se da su neki viši moralni principi na temeljima privatnih interesa, ali to neće proći samo tako, ipak je Jupiter kod kuće, u svom sedištu.

Položaj planeta u novembru 2018

Astrološki aspekt u poslednjoj nedelji novembra 2018. godine je napet i govori o suprotstavljanju moći unutar države ili pokušaju predstavnika vlasti da sabotiraju zakon na neki način. Kroz to nešto što se drži u tajnosti može izaći na videlo.

Ovakvom haosu može doprineti i Mars, planeta akcije, koja ulazi u Ribe 16. novembra 2018. godine. Zbog toga ne možemo očekivati drastične promene li da će ono što preduzmemo vratiti stvari u normalu. Ono što možemo očekivati je zbrka, neraspoloženje, manipulacije i izbegavanje obaveza.

Dobra vest je da Venera nastavlja direktnim hodom 16. novembra 2018. godine i donosi više sklada u ljubavnom životu. Opozicija između Venere i Urana unosi nemir, želju za osvajanjem i moguća je promena mišljenja o nekim odnosima.

Budući da Merkur kreće retrogradno 17. novembra, pripazite pri potpisivanju dokumenata, transakcijama, većim investicijama ili sudskim postupcima.

tarot-horoskop.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.