Konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2020: Spremite se za neverovatno snažno razdoblje u kom ćete posejati seme onoga što će rasti narednih 5 godina 2020: Spremite se za neverovatno snažno razdoblje u kom ćete posejati seme onoga što želite da se razvije posle Nove godine
Konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2020: Spremite se za neverovatno snažno razdoblje u kom ćete posejati seme onoga što će rasti narednih 5 godina

Konjunkcija Saturn-Pluton dogodiće se na 23. stepenu Jarca 12. januara 2020. godine. Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. Kao rezultat toga, januar 2020. biće neverovatno snažan period u kojem ćete posaditi seme onoga šta želite razviti daleko posle Nove godine.

Kad se Saturn i Pluton sastanu, njihova blizina konstatuje razdoblje pojačane napetosti, suzdržanosti i podele u kolektivnim događajima. Dok se društvene strukture raspadaju, postoji prostor da se izgrade nove forme i temeljni elementi.

Ipak, ako želimo da podnesemo testove Saturna i Plutona, moramo se spustiti unutar sebe kako bismo istražili svoju unutrašnju senku i nesvesne komplekse, a ne da se preterano fokusiramo na spoljna dostignuća.

U kombinaciji, Saturn i Pluton donose ozbiljnost i potrebna suočavanja sa kulturnim i ličnim pitanjima koja više ne možemo zanemariti ili im se odupreti. Pluton pojačava kontrakciju Saturna, odvajajući ono bitno od nebitnog u smislu opstrukcije, podstičući našu svest o onome šta želimo odlučno da razvijemo s vremenom i prostorom koji nam je dostupan.

Saturn i Pluton proveli su 2019. na kraju svog ciklusa koji je počeo 1982./83. I kako su se kretali retrogradno u dometu konjunkcije, izbacili su na površinu stare obrasce kojima se treba pozabaviti, razmišljati o njima, integrisati ih ili ih raščistiti.

Kada 12. januara 2020. formiraju konjukciju na 23. stepenu Jarca, započeće novi ciklus, premeštajući naglasak na kovanje novih oblika i struktura koje podržavaju svrhu koju smo gajili.

NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 22. decembra 2019. Ovan se bori za svoju vezu, Bik pleni, Blizanac mora da poradi na sebi

Konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2020: Spremite se za neverovatno snažno razdoblje u kom ćete posejati seme onoga što će rasti narednih 5 godina
Konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2020: Spremite se za neverovatno snažno razdoblje u kom ćete posejati seme onoga što će rasti narednih 5 godina

Iskustva vezana za Saturn i Pluton nisu nimalo laka, ali katarzični intenzitet koji nas prisiljava da izdržimo pomaže u razvoju unutrašnjeg fokusa, odlučnosti i hrabrosti.  Katkad se moramo suočiti s protivljenjem; u drugim se vremenima moramo naučiti da se predamo elementima života koji su izvan naše kontrole i da negujemo osećaje tuge uzrokovane gubitkom.

Saturn i Pluton započeće svoj novi ciklus u januaru 2020. kao deo stelliuma u Jarcu koji uključuje Jupiter, kao i Sunce, Saturn, Pluton, Ceres i Merkur, svi zajedno u na 2. stepenu Jarca. U stvari, dan nakon što se Saturn i Pluton ujedine – i Saturn i Pluton formiraće konjukciju sa Suncem i započeti novi sinodske cikluse.

Kao rezultat toga, januar 2020. biće neverovatno snažan period u kojem ćete posaditi seme onoga što želite razviti daleko posle Nove godine. Iskoristite januar ne samo za donošenje rezolucija za novu godinu, već za sledećih pet godina.

Nakon što razjasnite svoje krajnje ambicije, možete početi da postavljate prioritete gde će kratkoročni ciljevi biti najvažniji za sprovođenje i kako da ih je najbolje rasporedite tokom 2020. godine.

Iako Saturn i Pluton samo 12. januara formiraju konjukciju tokom 2020., u septembru ćemo ponovo ući u još jedno pojačano razdoblje njihovog uticaja. Početkom septembra Mars će postati retrogradan, a krajem septembra Saturn će se usmeriti direktno tri stepena udaljenosti od Plutona.

Kao rezultat toga, verovatno će se pojaviti brojni polarizacijski sukobi širom sveta u kojima obe strane deluju preterano odbrambeno dok progone drugu stranu.

Na ličnim će nivoima biti korisno preuzeti odgovornost za istraživanje i integrisanje svoje senke – bez obzira na lične probleme koje sebi nismo želeli da priznamo pa ćemo biti manje skloni projektovanju na druge i stvaranju dodatnih sukoba.

Potrebno je imati saosećanje za druge koji se muče dok preuzimaju odgovornost za svoje ponašanje i to će biti ključ za delotvorno kretanje kroz život dok traje intenzitet Saturna i Plutona u 2020. godini.

atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.